О нама

Вршњачки тим је формиран од ученика петог, шестог и седмог разреда у првом полугодишту шк. 2010/11. године. Свако одељење има по два представника. Вршњачки тим наше школе има укупно 26 ученика, сталних чланова. Осим тога, не треба заборавити да постоје и замене.

Први сусрет Вршњачког тима је одржан у октобру 2010. године. Том приликом окупили су се сви чланови Вршњачког тима и реализована је прва радионице: Полећемо. У рад Вршњачког тима су од одраслих до сада биле укључене: Маја Јовановић, психолог и Александра Даниловић, наставница математике. Оне су координатори Вршњачког тима и задатак им је био да реализују 12 предвиђених едукативних радионице и учетвују у свим акцијама Вршњачког тима.

У будућем раду ВТ ће се као подршка придружити: Јелена Станић, психолог, а од наставника Ивана Пушица, Драгана Косановић Младеновски и Катарина Милаш.

Током радионичарског рада чланови вршњачког тима су направили и своје „личне карте“ чиме се симболично и унапред указала част сваком члану и његовом ангажовању у Вршњачком тиму.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s